ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Γεια! Είμαι η Κατερίνα.

Online Μαθήματα Ονυχοπλαστικής

Αν δεν έχεις συμμετέχει ποτέ σε κάποιο από τα σεμινάριά μου, σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιά είμαι και πώς μπορώ να βοηθήσω εσένα!

Κάποτε ήμουν εσύ! Ήμουν λίιιγο νεότερη και μόλις ξεκινούσα να ασχολούμαι με κάτι που έπειτα έγινε η αγάπη της ζωής μου. Την περιποίηση των άκρων.

Ξεκινώντας λοιπόν τη σταδιοδρομία μου, δεν ήμουν τοσο τυχερή ώστε να έχω τις ευκαιρίες εκπαίδευσης που έχεις εσύ σήμερα. Παρόλα αυτά, το έψαξα πάρα πολύ, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και έχω εκπαιδεύσει αμέτρητες τεχνίτριες τόσο στις σχολές μου BEAUTY ME ACADEMY, όσο και μέσω των διαδικτυακών μου μαθημάτων.

Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω τις δουλειές των ανθρώπων που έχω εκπαιδεύσει και να ξέρω πως η προσπάθειά μου είχε επιτυχία.

Γιατί Δημιούργησα τα Online Μαθήματα

Η εκπαίδευση τεχνιτριών στις σχολές μου είναι συνεχείς. Παρόλα αυτά, έπαιρνα συνέχεια ερωτήσεις από μαθήτριες που δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν γιατί έμεναν σε άλλες πόλεις ή γιατί δεν είχαν το χρόνο λόγω προσωπικών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για τους παραπάνω λόγους, σκέφτηκα να μετατρέψω τη γνώση που παρέχω στα δια ζώσης μαθήματα, σε κύκλους ασύγχρονης μάθησης, όπως είναι τα online μαθήματα.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω, πως τα μαθήματά μου πραγματικά θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν τόσο να ξεκινήσεις, όσο και να εξελιχθείς στο επάγγελμα  που επέλεξες να ακολουθήσεις. 

Επιπλέον Παροχές για τους Σπουδαστές

Παρακολουθώντας κάποιο από τα σεμινάριά μου, θα έχεις και κάποια ιδιαίτερα προνόμια.

  • Δωρεάν πρόσβαση στο μηνιαίο webinar, οπου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ερωτήσεις σχετικά με το σεμινάριο που παρακολουθείς αλλά και να ενημερωθείς για νέες εξελίξεις στον τομέα της ονυχοπλαστικής
  • Πρόσβαση στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ομάδα στα social media, όπου θα μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας, να μας στέλνεις την πρόοδό σου αλλά φυσικά και να επικοινωνείς με άλλες σπουδάστριες για ανταλλαγή εμπειριών 
  • Έκπτωση στο eshop μου με προιόντα νυχιών KOVA-PRO.gr

Οι Σπουδές Μου

Σταθμοί Της Επαγγελματικής Μου Ζωής

Μπορείς να με ακολουθήσεις στα Social Media και να μένεις ενημερωμένη καθώς συχνά μοιράζομαι μαζί σας κόλπα & συμβουλές. Και φυσικά, εαν θέλεις να μου στείλεις κάποιο DM, θα χαρώ να σε ακούσω!