Συχνές Ερωτήσεις

Η πλατφόρμα μας, χαρακτηρίζεται από την ευκολία χρήσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το μάθημα ή το σεμινάριο που σε ενδιαφερει και να πατήσεις στο κουμπί Ξεκίνα Σήμερα και να εισάγεις τα στοιχεία σου. Δώσε προσοχή στο όνομά σου γιατί τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα εκδοθούν σε αυτό το όνομα. Επίσης, φρόντισε να είναι σωστό το email σου. Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, μπορείς να περιηγηθείς στα σεμινάρια και να επιλλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Μόλις ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου, θα έχεις άμεση πρόσβαση στα σεμινάρια που αγόρασες, ώστε να ξεκινήσεις αμέσως να παρακολουθείς.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα από οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό ή smart tv, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο Internet

Αφού τελειώσεις την παρακολούθηση των μαθημάτων, το πιστοποιητικό θα εκδοθεί αυτόματα με το όνομά σου και τον τίτλο του μαθήματος που παρακολούθησες. Θα είναι διαθέσιμο στον πίνακα ελέγχου σου από όπου μπορείς να το κατεβάσεις και να το έχεις για πάντα. SOS Φρόντισε το όνομα στο λογαριασμό σου να είναι όπως θέλεις να εμφανίζεται στο πιστοποιητικό.

Στην BEAUTY ME ACADEMY, δίνουμε τεράστια βάση στην εκπαίδευση γι αυτό θα δεις πως τα περισσότερα σεμινάριά μας είναι σε εξαιρετικά καλές τιμές προσφοράς. Παράλληλα, θα βρεις και κάποια σεμινάρια που παρέχονται δωρεάν. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, κάθε σεμινάριο/μάθημα έχει τη δική του τιμή. Μπορείς να δεις όλα τα σεμινάρια εδώ 

Επειδή καταλαβαίνουμε πως ο χρόνος είναι πιεστικός για όλους μας και πως ο καθένας μαθαίνει με τους δικούς του ρυθμούς, τα περισσότερα σεμινάρια στην πλατφόρμα μας, θα είναι διαθέσιμα για ένα χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς τους. Εαν ισχύει κάτι διαφορετικό, αυτό θα αναγράφεται μέσα σε κάθε μάθημα λεπτομερώς.

Δυστυχώς δεν είναι εφικτή η ακύρωση ενός online μαθήματος. Σε περίπτωση που συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email και θα εξετάσουμε το αίτημά σας.